SEZONI: 1

EPISODI: 8 - talk show

PëRMBLEDHJE

Nedjelja je idealan dan za odmor i druženje uz kavu u društvu Doris Pinčić Rogoznice. RTL donosi novi talk show „Na kavi kod Doris u kojem će gosti iz različitih sfera života komentirati aktualna zbivanja u zemlji i svijetu.
Tako će na vruću fotelju kod Doris sjesti javnosti dobro poznate osobe, ali i „obični ljudi koji nose zanimljive priče i iskustva. Studio showa „Na kavi kod Doris već je spreman, a voditeljica otkriva da se u njemu osjeća kao kod kuće.
„Atmosfera je ugodna, pomalo obiteljska. Vjerujem da će se tako osjećati i moji gosti, a naročito gledatelji kojima želimo donijeti aktualne priče na neki drugačiji način te se možda dotaknuti i tema o kojima se ne priča dovoljno često i dovoljno glasno, kaže Doris.
Osim aktualnih tema o kojima će se raspravljati, „Na kavi kod Doris će imati i dvije stalne rubrike novinarki Edite Misirić Vrkljan i Marije Pajić.

Fotot

Na kavi kod DorisNa kavi kod DorisNa kavi kod Doris

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Jutro (2018)

    image
    Od 6.55 radnim danima ponovo se budimo uz Anđelu i Miloša, dok vikend izdanja Jutra od 7.55 vodi Marija Savić Stamenić. „Jutro sa Anđelom i Milošem”, je jutarnji...
  • Signali

    image
  • Nivo 23

    image
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.