poster

Dom iz snova

Dom iz snova (2017)

info | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 7.8/10
(12 Voto)

SEZONI: 1

EPISODI: 1

PëRMBLEDHJE

Nova TV predstavlja novu emisiju pod nazivom Dom iz snova čija je misija pomoći potrebitima, ljudima koji žive na rubu egzistencije i učiniti im život ljepšim, kvalitetnijim. Prva emisija humanitarnog karaktera Dom iz snova vodi nas u malo selo Vujići Vojakovački u kojem živi baka koja odgaja troje unučadi. Dorotea, Ivan i Renato ostali su na brizi baki nakon što im je majka prošle godine preminula iznenadnom smrću. I prije smrti majke obitelj je teško živjela pa je baka Štefica otišla u Švicarsku gdje radila kao njegovateljica. Nakon smrti majke se vratila i preuzela brigu o djeci, a otac je otišao u Njemačku u potrazi za poslom. Baka Štefica se bori i podiže djecu najbolje što zna i umije, a pomoću ekipe emisije Dom iz snova ovoj hrabroj ženi pomoći će se da svi zajedno počnu živjeti u kvalitetnijim životnim uvjetima.

Fotot

Dom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snova

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Wari

    image
  • Na lepše

    image
  • Magazin TV

    image
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.