poster

Noćni glazbeni program: Klape u Areni, 2. dio (Pula, 07.09.2007.)

Noćni glazbeni program (2007)

Muzikë | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 2

PëRMBLEDHJE

Prikazujemo snimku drugog dijela koncerta održanog 7. rujna 2007. u pulskoj Areni, pod umjetničkim vodstvom i prema odabiru Ljube Stipišića Delmate.
Na koncertu su nastupile klape: Subrenum iz Dubrovnika, Kumpanji iz Blata na Korčuli, Jelsa s Hvara, Iskon iz Splita, klapa Hrvatske ratne mornarice Sv. Juraj iz Splita, Šufit iz Splita, Vokalisti Salone iz Solina, Cambi iz Kaštel Kambelovca, Tragos iz Trogira, Rabljanke s Raba, Crikvenica iz Crikvenice, Cesarice iz Zagreba, Luka iz Rijeke, Motovun iz Motovuna i Teranke iz Pule.
Čut ćemo najpoznatije nove klapske pjesme i obrade popularnih skladbi kao što su: Da te mogu pismom zvati, Tu je moj dom, Zvona moga grada, Naše malo misto, Svoju zvizdu slidin, Croatio, iz duše te ljubim, Zeleni škoju, draga dušo, Bodulska balada, Judi, zviri i beštimje, Vilo moja, Nevera, Kora kruha u vinu, Blago onom tko te ima i dr.

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.