poster

Informer: magazinska emisija

Informer

info | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 20 - magazinska emisija

PëRMBLEDHJE

U ovotjednom izdanju Informera gledatelji imaju priliku saznati više o Hrvatskoj i EU fondovima. Naime, nije tajna da se Hrvatska u povlačenju novca iz EU fondova nalazi gotovo na začelju Europe - iskoristili smo svega 65 posto ponuđenoga. Prosjek je drugih zemalja oko 80 posto, dok je čak i Grčka, očito dobrim pregovaranjem, uspjela povući nevjerojatnih 100 posto! U čemu je problem Hrvatske?
Nije samo država i njezina koruptivna birokracija prepreka novome razvojnom ciklusu. Već nekoliko godina prezadužena i nekredibilna, poduzeća ne samo da ne mogu dobiti novi kredit za financijsko preslagivanje, već gube i svaku šansu da stanu na zdrave noge. Informer istražuje koje im sve opcije refinanciranja stoje na raspolaganju.
U kaosu pravno neuređene države, podosta je Hrvata tek u gužvi Zavoda za zapošljavanje - nakon gubitka posla - shvatilo da i u vrijeme dok su bili zaposleni poslodavac nije uplaćivao mirovinsko osiguranje. Pravni okvir nije posebno bolji, no informatizacija je ipak donijela neke novosti. Ekipa Informera donosi - kako građani mogu provjeriti uplaćuje li im poslodavac mirovinsko osiguranje?

Fotot

InformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformer

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Internationales

    image
  • Treća dob (2009)

    image
    U emisiji se govori o svim umirovljeničkim pitanjima kao što su zdravlje, odnos prema starosti i starenju, život starijih osoba u pojedinim krajevima zemlje i...
  • Magazin TV

    image
  • Arhiv B

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.