Naši dani - priče o hrvatskom rocku

Naši dani - priče o hrvatskom rocku (2013)


Vlerësimi i përdoruesit: 10/10

SEZONI: 1

EPISODI: 10

PëRMBLEDHJE

Posljednja epizoda serije priča je o hrvatskoj rock sceni i Fiju briju generaciji 90-ih, nekim alternativnim sastavima i konceptualnim rock umjetnicima. Što se u 90-ima događalo s grupom Let 3 i kojim su sve akcijama svraćali na sebe pozornost javnosti? Kako su se osnovali Pips, chips & videoclips i je li istina da su svirali na Poljudu kao predgrupa Miši Kovaču? Priča je to i o grupi Majke i poruci Gorana Bare mladima koliko je zlo droga, te o velikom uzletu grupe Hladno pivo nakon odluke članova grupe da se potpuno posvete glazbi i napuste svoja dotadašnja radna mjesta. U ovoj priči govori se i o grupama Jinx i The Bambi Molesters, o preranom odlasku Dine Dvornika i o razmišljanjima glavnih protagonista serijala o vlastitim životima posvećenim rock glazbi.
O tome u seriji govore: Damir Martinović Mrle, Zoran Prodanović Prlja, Mile Kekin, Coco Mosquito, Gibonni, Davor Gobac, Drago Mlinarec, Husein Hasanefendić Hus, Aleksandar Dragaš, Dubravko Jagatić, Bojan Muščet, Goran Lisica Fox, Denis Mujadžić Denyken i mnogi drugi.

Fotot

Naši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rocku

Rishikime


Ska rishikime
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.