poster

Kokice

Kokice

info | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 419

PëRMBLEDHJE

U 419. emisiji Kokice doznaju što možete gledati na 9. međunarodnom festivalu eksperimentalnog filma 25 FPS koji se održava u Zagrebu. Osim toga, razgovaramo s Višnjom Pentić, dobitnicom Nagrade za najbolju mladu filmsku kritičarku, te doznajemo nešto više o domaćem igranom filmu Obrana i zaštita, koji je na ovogodišnjem festivalu igranog filma u Puli osvojio Veliku Zlatnu arenu. Kao hit tjedna predstavljamo kriminalističku komediju Malavita, te redatelja filma Luca Bessona. Na kraju emisije pogledajte insert iz eksperimentalnog filma Ekvinocij, autorice Venere Čočaj iz Poreča, koji je osvojio nagradu za najbolji film u slobodnoj kategoriji 18. filmske revije mladeži u Karlovcu.

Skenaristi:

Fotot

KokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokice

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Na lepše

    image
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Normalan život (2008)

    image
    Kontakt emisija koja daje odgovore na mnoga pitanja i neznanje o osobama sa invaliditetom. Sva pitanja, odgovore i dileme oko različiti bolesti kako pomoći...
  • vox nachrichten

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.