SEZONI: 1

EPISODI: 1 - Schwarze Löcher

PëRMBLEDHJE

Saznajte više o novim spoznajama vezanima uz svemir i podrijetlu života koje nas smještaju u sredinu kopernikanskog obrata.
U ovoj trodijelnoj dokumentarnoj seriji osvrćemo se na monumentalna otkrića koja još traju, pogotovo u vezi s crnim rupama i meteoritima. Crne rupe promatraju se kao jedan od temelja elementarnih uvjeta života. Kroz crne rupe život je moguć na beskonačnom broju lokacija u svemiru. Pratimo i to kako su meteoriti na naš planet donijeli elementarne životne spojeve omogućivši mu da nastane. Serija opisuje najnovija otkrića o kozmičkim događajima u vezi s podrijetlom života, pružajući veličanstven pogled na to što omogućuje postojanje života.
Crne rupe nisu samo gravitacijske nemani koje proždiru materiju nego su stvorile i temelje za život - prije više od deset milijardi godina. Svojim silnicama ravnomjerno su svemirom rasporedile životne elemente. Bez crnih rupa u galaksijama ne bi bilo područja pogodnih za život. Istraživači nalaze sve više dokaza za to.
Proizvodnja: Autentic, NHK, arte, ZDF info, 2020.

Skenaristi:
KOHëZGJATJA: 53 min

Fotot

Life from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from SpaceLife from Space

Rishikime


Ska rishikime
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.