Përmbledhje:

Dva mjeseca svake godine posebna skupina ljudi kreće u kanadsku tundru na jedan od najopasnijih poslova na svijetu. Po najvećoj zimi vozači u golemim kamionima s prikolicama prevoze važnu opremu i zalihe rudarima u baze udaljene stotine kilometara. U olujnim snježnim uvjetima ti vozači prelaze ledom okovane ceste koje ih često odvedu i na zaleđena jezera. Svaki je vozač vješt u preživljavanju i opstanku u najsurovijim klimatskim uvjetima – od popravljanja kamiona na temperaturi ispod nule za nekoliko sekunda do bijega iz kamiona ako led počne pucati. Na cilju putovanja su iz godine u godinu rudari čiji životi ovise o tome hoće li vozači kamiona stići do njihove baze. Epizode su povezane u naraciju koja gledatelje vodi na putovanje iskusnih vozača, ali i onih mladih koji se prvi put prijavljuju za taj posao i prati ih sve dok se i posljednji kamion ne vrati u matičnu bazu. Osma sezona nevjerojatnih Kraljeva leda vodi nas u još izazovnije pustolovine u kojima je u igri veća lova u svijetu ledenih temperatura i uzavrelih strasti. Unatoč opasnostima, sedmero hrabrih riskiraju živote i svoje kamione u želji da osvoje finalnu nagradu. Na sceni se ponovno pojavljuje Hugh Rowland koji želi svom bivšem poslodavcu i poslije partneru dokazati da je on istinski kralj leda. U vrtlogu rizika, ali i prkosa dvije ekipe kane proširiti biznis dok se stvari zahuktavaju na zamrznutim jezerima, rijekama i morima Sjeverne Amerike.

REKOMANDIMET
  • Naked and Afraid (2013)

    image
    Ç'ndodh kur dy të panjohur, pa rroba, lihen në ddisa prej vendeve më ekstreme të Tokës me vetëm një mjet mbijetese në dispozicion?
  • Africa (2013)

    image
    Vendi më i madh i egër i botës. I vetmi vend i planetit tonë, ku natyra shpaloset me gjithë madhështinë e saj. Në këtë vend ekzistojnë shumë më tepër sesa e kemi...
  • Mediterranean with Simon Reeve (2018)

    image
    The travel writer and broadcaster journeys around the Mediterranean discovering the extremes that lie beneath the picture postcard tourist veneer.
  • Planeti Tokë (2006)

    image
    Përjetoni botën nga këndvështrimi i vetë kafshëve. Nga spektakli magjepsës i jetës së egër deri te takime intime, sezoni i dytë i Planetit Tokë ju sjell më afër...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.