poster

Живот у парку: документарна серија

Parklife


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 5 - документарна серија

Содржина

Недалеко језера Wиндермере власници планинске фарме Пете и Рона Wебстер чекају своје прво дијете и спремају се преселити у Далес како би преузели фарму њезина оца који одлази у мировину. Ондје намјеравају покренути производњу првог сладоледа од овчјег млијека у Yорксхиреу.
Трговац месом дивљачи Андреw Дент и ловочувар Иан Слеигхтхолм пале вриштину у Wенслеyдалеу. Но оно што се на први поглед чини као вандалски чин, заправо је прастари обичај којим се настоје очувати позната јоркширска природна станишта дивљачи.
Антиквар Кен Гарретт стиже у сајмени градиќ Леyбурн у Лоwер Wенслеyдалеу како би посјетио локалног колекционара Маxа Хардцастлеа. Маx је скупио поприличну збирку занимљивих старина и сад их жели продати Кену.
У Борроwдалеу скупина ренџера Натионал Труста мора пребацити 30 тона камена из долине на врх планинског пријевоја Стy Хеад како би поправили оштеќену древну планинску стазу.

Слики

Живот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у парку

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.