епизода: 141

Содржина

Родриго се изненади када схвати да му је Исадора лагала када је рекла да је била код својих родитеља. Каже јој да идуќи пут поведе и дијете. Исадора приговара мајци јер ју је разоткрила пред Родригом. Нанцy каже Гавиоти да сви знају да је г. Сантовена заљубљен у њу и да би требала бити сретна јер Родрига неќе бити мјесец дана. Родриго каже Даниели да има доказ да га Исадора вара и то му не смета. Каже да се гнуша над њезиним љубоморним испадима због Гавиоте. Даниела му каже да види што се догаѓа с Ериком Робледом и да би то могло завршити романцом. Предлаже му да назове Гавиоту ако не жели да се она удаљи од њега. Родриго само назове Ерику како би се опростио од ње и каже јој да није назвао Гавиоту и да неќе. Федра, Исадора и Минерва жале се гѓи Пилар јер нису позване на приредбе Вијеќа иако су одржале споразум о ненападању. Гѓа Пилар им каже нека не лажу јер је она дознала да су оне наставиле са сплеткама. Каже им и да ќе подупријети Вијеќе како их никада више не би позивало.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.