епизода: 121

Содржина

Минерва је увријеѓена јер је нису позвали на фестивал текиле и строго нареди Алонсу нека поручи Мариани Францо да избрише обитељ Монталво с пописа узваника. Каже му и нека откаже промоцију текиле и обилазак имања Ла Монталвена. Алонсо каже Гавиоти да је Минерва сигурно лагала кад је рекла да ќе се цијела обитељ Монталво повуќи с пријма. Гавиота му одговори да ќе разговарати с Даниелом. Гавиота затим објасни гѓи Пилар зашто није позвала Софију, Федру, Минерву и Исадору на фестивал текиле. Увјерава је да је спремна дати отказ како Вијеќе за текилу и Родриго не би имали проблема. Гѓа Пилар јој каже да Родриго рачуна на њезину потпору и нека се не брине, будуќи да ќе она спријечити да Монталвице направе скандал. Гѓа Пилар каже Минерви, Софији, Исадори и Федри да нису биле позване на коктел забаву јер су злочесте. Бруно каже Федри да ќе доќи на фестивал текиле, хтјела она то или не. Родриго каже Исадори да се увијек противила производњи његове текиле и да је чак пријетила да ќе отиќи и однијети дијете.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.