poster

Волим Хрватску

Volim Hrvatsku (2012)

Гејм шоу | хрватска

сезона: 5

епизода: 14

Содржина

И прије краја Бојан заслужује титулу "среќковиќа" сезоне! У задњој игри 13. емисије коло среќе донијело му је точно онолико колико треба за побједу - великих четири, за укупних 50 према 49.
Како ќе се расплести преsадња емисија? На Бадњу вечер једни преко пута других овај пут стат ќе чланови обитељи: успјешни хрватски карате репрезентативци - браќа Квесиќ, наши славни хрвачи - браќа Жугај и глумице - мајка и кќи Роццо. Тко је био бржи, спретнији и показао више знања? Тражили су се одговори и на ова питања: јесу ли Суќурај и Свирче мјеста на Хвару или Брачу? Што је на наличју 50 липа? Који се хрватски град у антици називао Мурса? Који је град највеќа хрватска ријечна лука на Дунаву?
За Горана играју - Иван Квесиќ, Невен Жугај и Нада Роццо. На Бојановој страни - Иванов брат Анѓело, Невенов брат близанац Ненад и Надина кќи Барбара. Једни другима помоќ и потпора, а сада су на супротним странама. Прави мали обитељски оглед!
Сценарист: Ален Ѓурица
Редатељ: Иван Миладинов
Уредница емисије: Андријана Шкорпут
Водитељица пројекта: Елизабетх Хомси

Слики

Волим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим Хрватску

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Saber y ganar (1997)

    image
    Quiz show in which the contestants have to answer about general knowledge.
  • Take Me Out (2013)

    image
  • Улични геније (2013)

    image
    Популарната серија со науки за експлозиви - Ништо од горе не се враќа со ново име - Уличен гениј. Уличниот ужас на улицата Тим Шоу се враќа за да ги покаже...
  • Schlag den Star (2009)

    image
    Schlag den Star is a spin-off of Schlag den Raab.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.