епизода: 115

Содржина

Гавиота и Родриго излазе на слободу. Родриго замоли Гавиоту да живе скупа, каже јој да је хтио миран живот с Исадором, али да то није могуќе, те да ќе тражити раставу. Свјестан је да ќе га она уцјењивати дјететом. Гавиота му каже да морају најприје дефинирати своју ситуацију. Исадора загрли и пољуби Францисца, каже му да је он њезина среќа. Родриго каже Гавиоти да му је Исадора пријетила да ќе је уништити ако њих двоје поновно буду скупа. Гавиота му одговори да се не би требао растати од жене јер не жели разочарати инг. Авелланеду, али он је моли нека да отказ. Родриго се исприча Цларити због скандала који је направио у ресторану и каже јој да не жели да излазе на вечере с г. Алонсом. Гавиота каже Родригу да пристаје дати отказ јер га воли, али да ќе се морати причекати док г. Сантовена не наѓе другу помоќницу. Гавиота каже мами да ќе дати отказ.

Оригиналну причу Фернанда Гаитáна за ТВ су адаптирали Карy Фајер и Герардо Луна.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.