епизода: 90

Содржина

Гавиота добива окладу с радницима и напокон је прихвате. Роса каже Гавиоти да је Родриго дошао сам на имање. Јамес сусретне уплакану Ацацију на Мелитонову гробу и шокиран је кад сазна да га је она убила. Ацациа га моли да остане с њом, али Јамес не жели бити суучесник у злочину. Уплакани Јамес зажели много среќе Софији у браку с Францисцом и каже јој да се каје што се с њом вратио из Лондона. Софиа одговори да је прекасно увидио своју погрешку. Аарон каже Памели да је сигуран да му је она сакрила путовницу да спријечи његов одлазак на Софијину свадбу. Љутита Памела одговори да се он жели састати с Минервом и да је свјесна да он заправо треба неког тко ќе му родити дијете. Гавиота схвати да је Родриго спалио собу у којој су спавале она и мама.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.