епизода: 88

Содржина

Офелиа је љубоморна јер мисли да је Роман купио дарове Сањуани. Цармело објасни Офелији да је слао дарове Сањуани, а она је мислила да је то роѓендански дар, а Роман је није хтио разочарати. Офелиа се исприча Роману јер га је неправедно оптужила. Францисцо каже Естефану да је ангажирао неколико глумаца који ќе представљати његове родитеље на дан његове женидбе. Францисцо каже Родригу да има карте за Софију и да након вјенчања лете у Јапан. Софиа каже да ќе јој обитељ недостајати. Лицемјерни Францисцо каже да би остао кад би добио пословну понуду у Мексику. Гавиоту пошаљу у Теqуилу да каже људима да штите насаде од бактерија. Аарон се наљути када Патрицио каже да нитко од обитељи неќе доќи на његову женидбу с Памелом. Памела каже Федри да је Аарон врло раздражљив и да је сигурна да је то због Минерве. Федра каже Аарону да би се требао смирити и више посветити припремама за вјенчање. Аарон каже да му у послу не иде како је очекивао.
Оригиналну причу Фернанда Гаитáна за ТВ су адаптирали Карy Фајер и Герардо Луна.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.