Содржина

После успешне прве сезоне, која је била изузетно гледана, на ТВ Пинк се враќа најпопуларнији шоу програм за упознавање "Изведи ме". Друга сезона емитоваќе се четвртком од 21 час. Овакав шоу програм до сада није виѓен на домаќим телевизијама, а оно што га издваја од свега јесте концепт - три такмичара у свакој емисији имају задатак да својим изгледом, шармом и способностима освоје бар једну од 30 девојака и изведу је на пиќе.
И у новој сезони, домаќин и водитељ овог урнебесног шоу програма, биќе један од најдуховитијих глумаца на јавној сцени, Андрија Милошевиќ.

Водител: Andrija Milošević.

Слики

Изведи меИзведи меИзведи меИзведи меИзведи меИзведи меИзведи меИзведи ме

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Работ на Алјаска (2014)

    image
    Дубоко у дивљини Аљаске налази се најотпорнији град у Америци: МцЦартхy. 42 двоје људи, довољно храбрих да би ондје живјели, боре се с природом да би одржали свој...
  • Rumble & Hum (2017)

    image
    Румбле & Хум је реалитy емисија о тетоважама и начину живота која прати најнаграѓиванијег таттоо мајстора Јужне Африке, Леwиса "Вудулеwа" Wиллиамса, и његов тим...
  • Shopping Queen (2012)

    image
    5 women go on 4 hour shopping trips each to style in the best fit for the motto given by the designer Guido Maria Kretschmer in the beginning of the week.
  • Брзо готвење со Мери Бери (2019)

    image
    Mary Berry explores the world of quick cooking. Inspired by the her travels, she brings some quick recipes that are flavourful and save time.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.