сезона: 3

епизода: 4 - 50 Shades Of Shade

Содржина

Једносатне реалитy епизоде испуњене драмом показат ќе свијет најтраженијих спорташа из кута жена које се налазе покрај њих. Током дванаест епизода пратите постави коју чине: Сасха Гатес, Барбие Бланк, Аутумн Ајиротуту, Ницоле Wиллиамс, Наталие Халцро и Оливиа Пиерсон, а у другој сезони и нови ликови Сопхиа Пиерсон и Тиа Схипман. Ривалство меѓу женама и дјевојкама се појачава и тензије у групама су све учесталије.

Серија WАГС (о супругама и дјевојкама спортских звијезда) бави се такмичарским, брзим и гламурозним животима лијепих и смјелих жена које формирају ексклузивни клуб за супруге и дјевојке најтраженијих професионалних спорташа. Ове се жене баве највеќим потхватом: привуќи и задржати своје мушкарце. Ова хит серија на Е! каналу прати елитну групу блиских пријатељица које су спојене строгом хијерархијом, неписаним правилима и обиљем драме, а оне које имају бурму и мужа су оне са највише моќи. Ове жене стално осмишљавају и тактизирају како задржати своје мјесто меѓу WАГС, због луксузнога животнога стила који долази са том улогом, а са друге стране покушавају се бавити својим каријерама, што често обухваќа манекенство, дизајн или писање блога. Као и у спорту, сви желе освојити главну награду, а то је у овом случају статус супруге.

WАГС продуцира Мацхете Продуцтионс. Амбер Маззола и Лори Гордон су извршни продуценти.

Ликови:

Сасха Гатес је краљица WАГ групе, удата за звијезду америчког ногомета, Антонио Гатес-а.

Аутумн Ајиротуту је упознала још на факултету Сеyи Ајиротуту-а из Пхиладелпхиа Еаглес и они су у браку те имају двоје дјеце.

Барбие Бланк је постала славна као WWЕ рвачка дива “Келлy Келлy” и удата је за бившег НХЛ играча, Схелдон Соураy-а.

Ницоле Wиллиамс је успјешна манекенка која је веќ пету годину дјевојка Ларрy Енглисх-а, играча америчког ногомета из клуба Тампа Баy Буццанеерс.

Наталие Халцро и Оливиа Пиерсон су роѓаке и најбоље другарице које имају огромну базу пратилтеља на Инстаграму те су заједно покренуле модни блог. Наталие је повремено у вези а повремено раскида са играчем америчког ногомета Схаун Пхиллипс-ом, а Оливиа је у вези са играчем Јацксонвилле Јагуарс, Марцедес Леwис-ом.

Тиа Схипман је елитни модел агенције Форд чији су клијенти бројни брандови и модне куќе. Она је такоѓер успјешна и у индустрији забаве, појавила се у телевизијским серијама ЦБС-а Тхе Болд & Беаутифул, ФОX-а Грандфатхеред и АБЦ-а Углy Беттy, као и у многобројним рекламама. Њу повезују са играчима Денвер Нуггетс и Индианаполис Цолтс.

Сопхиа Пиерсон је стилистица и глумица, а њезина је сестра веќ дио серије, Оливиа Пиерсон, док је њена роѓака такоѓер у серији, Наталие Халцро. Сопхиа се повезује са играчем из Тампа Баy Лигхтнинг.

Слики

WAGS LAWAGS LA

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Паклене мачке (2011)

    image
    Јацксон вјерује како се може помоќи свакој проблематичној мачки. Он схваќа да су мачке територијалне и требају свој простор, чега власници нису свјесни, те су...
  • Патрола на автопат (1999)

    image
    Ова серија доноси најлуѓе авантуре чланова новозеландске цестовне патроле; пуно каоса на аутоцестама, возачких неподопштина, брзих потјера с аутима и псима у...
  • 3, 2, 1 - кухај! (2014)

    image
    Кулинарски ТВ шоу РТЛ-а у којем се парови такмиче у узбудљивим и непредвидљивим кулинарским изазовима! Гастро ентузијасти се за титулу најбољег и награду од 100...
  • Папарацо (2013)

    image
    Професионалните папараци на ова реално шоу носат снимки што ги снимиле низ целиот Балкан во изминатиот период. Ловот на папарацо ги носи сите тековни настани од...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.