сезона: 1

епизода: 27 - теленовела

Содржина

Исабел посјеќује Габриела. Разговарају о поступку који се води против Јаимеа Лóпеза и о томе како је силе да се уда за њега. Исабел каже Габриелу да не воли Јаимеа, него њега. Габриел каже како је не заслужује јер јој нема што понудити. Исабел бјежи. Вицториа и Мигуел се сусреќу. Сваѓају се. Вицториа му каже да је запела у браку у којем се нашла због њега мислеќи да је мртав. Усто, не зна како да врати оно што јој припада. Чак јој ни отац Оцтавио не жели помоќи јер не прихваќа да је она Вицториа, кќи Qуинтерових. Вицториа и Мигуел се љубе. Цаталина их види. Лопов је украо Исабели торбу док је сама ходала улицом. Габриел га успијева ухватити и вратити јој торбу. Исабел пита Вицторију воли ли њезина оца. Вицторија јој даје наслутити да не воли. Исабел је тражи да јој обеќа како ќе га покушати завољети. Не жели остати без ње као што је остала без мајке, Росите и баке. Ницолáс и Мигуел разговарају о предстојеќем суѓењу. Мигуел каже како нема ниједног свједока; моли Ницолáса да му помогне. Фелипе покушава Мигуелу отворити очи. Увјерава га да га Ницолáс не види као сина, него као роба. Будуќи да никако не успијева конзумирати брак с Вицторијом, Ницолáс одлучи да ќе спавати у засебним собама. И, како има много посла који мора обавити, боравит ќе у Санта Марти. Вицториа моли Ану да јој помогне продати драгуље како би откупила Исаíаса, Лóпезовог роба. Жели га тако навести да помогне Мигуелу, да свједочи против Јаимеа Лóпеза. Почиње суѓење. Јаиме и Мигуел дају исказе.

Слики

Бијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робиња

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Легенде Сарајева

    image
    Документарни серијал о повијести Сарајева
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Воени фабрики (2019)

    image
    Неважно колико војника имате, колико су вам паметни генерали или каква вам је стратегија, неќете победити у рату ако немате довољно метака, авиона и хране. ИИ св....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.