poster

Вечер с Јоолсом Холландом

LATER WITH JOOLS HOLLAND 43 (1992)

Mузика, Ток-шоу | Обединетото Кралство
Режисер: Janet Fraser Crook, Phil Heyes

сезона: 43

епизода: 3

Содржина

Јоолсу ќе се у студију придружити арт роцкери из Гласгоwа Франз Фердинанд, који ќе извести пјесме са свога тријумфалног албума Ригхт Тхоугхтс, Ригхт Wордс, Ригхт Ацтионс, првог након четверогодишње паузе.
Лондонски елецтро-поп дует Голдфрапп враќа се у Јоолсову емисију с глазбом с њиховог красног, фолком обојеног шестог албума, Талес оф Ус.
Након два успјешна албума номинирана за Граммy, америчка суперзвијезда јазза Грегорy Портер враќа се с глазбом с посљедњег албума Лиqуид Спирит.
Супер-успјешни лондонски продуцент који је двапут номиниран за награду Мерцурy, Јамес Блаке, враќа се с глазбом са свога другог албума Овергроwн.
Тинејџерски трио из Ст. Јосепха у Миссоурију о којему се на сва уста говори, Радкеy, по први пут наступа на телевизији и доноси нам свој спој пунка и роцк 'н' ролла.
А дует Цхас & Даве који изводе роцкнеy по први пут наступа у Јоолсовој емисији. Изводе класике роцка са свог првог албума након 27-годишње паузе, Тхат'с Wхат Хаппенс, који је продуцирао Јое Хенрy.

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.