poster

Приправник: серија

THE APPRENTICE 1 (2005)

Гејм шоу, Ријалити шоу | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 6 - серија

Содржина

Пет је кандидата досад добило отказ у борби за мјесто приправника Сир Алана Сугара. Остали знају која је посљедица неуспјеха.
Овог тједна имају креативни задатак. Свака екипа треба осмислити рекламну кампању за нови уреѓај за репродукцију звука. Но задатак има и додатну тежину. То је производ твртке Сир Алана Сугара, прототип који он жели пласирати у Америку. Сир Алан точно зна какве рекламе хоќе. Воли кад су једноставне и изравне. Не подноси умјетничке рекламе које су данас у моди, а које људи више памте због садржаја, него због производа. Кандидатима помаже врхунска рекламна агенција, али имају само 36 сати за осмишљавање телевизијске рекламе и огласа у новинама. Само је једно сигурно: једна ќе особа добити отказ.

Аутор: Марк Бурнетт
Продуценти и редатељи: Јамес Баинбридге, Андy Девонсхире, Даниелле Грахам, Алф Лаwрие
Извршни продуцент за ББЦ: Алан Броwн
Извршни продуценти: Марк Бурнетт, Даисy Гоодwин, Цонрад Риггс, Патрицк Уден
Одабрала: Мира Вочинкиќ

Слики

ПриправникПриправникПриправник

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Паклене мачке (2011)

    image
    Јацксон вјерује како се може помоќи свакој проблематичној мачки. Он схваќа да су мачке територијалне и требају свој простор, чега власници нису свјесни, те су...
  • Папарацо (2013)

    image
    Професионалните папараци на ова реално шоу носат снимки што ги снимиле низ целиот Балкан во изминатиот период. Ловот на папарацо ги носи сите тековни настани од...
  • World Series of Poker

    image
    Wорлд Сериес оф Покер је низ покер турнира који се годишње одржава у Парадисеу, Невада.
  • Punkt 8 (2022)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.