сезона: 2

епизода: 156

Содржина

Спојила их је олуја.
Окосница серије је љубавна прича двоје младих из различитих поднебља и сасвим другачијих обитељи. Дјевојка је Инес Матошиќ (Ања Алач), млада и енергична кќи цијењене сплитске одвјетнице, а младиќ је Марко Одак (Матко Кнешаурек), насљедник очевог пословног царства, утемељеног на сумњивим уговорима.
Много сплетки, необјашњивих родитељских поступака када су у питању дјеца, љубавни крахови и пријеваре, политичке и пословне смицалице те пријатељства која се раѓају или се гасе, уќи ќе у домове гледатеља и заголицати машту свима који ќе се пронаќи у неком од ликова. Три обитељи: Матошиќ, Одак и Јелавиќ, на први поглед сасвим различите и никако спојиве, тијеком серије ќе се итекако испреплести, а њихови ќе животни проблеми и невјеројатне приче, кроз различите ситуације имати много додирних точака због којих ќе се меѓусобно спајати, али и сваѓати, заљубљивати, мирити, а неки ќе се и закрвити.
Матошиќи су стара сплитска обитељ која се веќ десетљеќима бави правом и која живи у великом стану у старом дијелу Сплита. Некада топли дом, данас им је само подсјетник на нека прошла, љепша времена када су у њиховој куќи владали љубав и склад, а у коју су се сад ушуљали хладноќа, неповјерење и сивило. Одаци потјечу из далматинског залеѓа, а обогатили се граѓевинским пословима у деведесетима, неријетко и на сумњиве начине.
Они су традиционални, обитељски људи који се држе заједно, но ни у њиховој обитељи није бајковито па ќе тајне и сплетке „кумовати“ и у њиховој, наизглед стабилној заједници. Јелавиќи су обични, људи из народа који мукотрпно раде не би ли си прискрбили просјечан, али опет лагодан живот. Иако немају пуно, имају једни друге и без обзира на проблеме који искрсну унутар обитељи, углавном су сложни те проблеме рјешавају најчешќе разговором и на крају смијехом, што неријетко недостаје Матошиќима и Одаковима. Главне улоге додијељене су реномираним глумцима.
Франо Ласиќ, Бранка Пујиќ, Роберт Курбаша, Ања Алач и Петра Цицвариќ чине обитељ Матошиќ. Нивес Иванковиќ, Стојан Матавуљ, Мирела Брекало, Матко Кнешаурек, Јасна Малец Утробичиќ дио су обитељи Одак, а Јурај Арас, Тамара Шолентиќ, Ратко Главина, Петра Кроло чине обитељи Јелавиќ. Снажна љубавна прича и судбине трију различитих обитељи испреплест ќе се и створити интригантне и узбудљиве заплете.

Слики

Ружа вјетроваРужа вјетроваAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj Odak

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.