poster

Једноставне вечере с Нигелом Слатером: документарна серија

Nigel Slater's Simple Suppers (2009)


сезона: 1

епизода: 4 - документарна серија

Содржина

Као у најљепшим љубавним причама, неки су састојци једноставно створени једно за друго. Кулинарски колумнист Нигел Слатер нуди нам нови поглед на неке од њему најдражих комбинација док припрема фантастична јела од намирница из смочнице, хладњака и повртњака. Припремајуќи оброке за тједан дана, Нигел доноси нову интерпретацију савршених кулинарских партнера као што су кобасице и сенф, свињски котлети с јабукама и јабуковачом и пржена мрква с коријандером. Неке су комбинације класични спојеви окуса, док се у другима складно слажу текстуре, као на примјер у густој јухи од димљеног бакалара с порилуком и кукурузом, или у воќном купу у којем се спаја хрскаво и кремасто. Нигел и ту остаје вјеран себи и нуди нам јела која се лако справљају, без комплицираних рецепата. Посјеќује и обитељ Гилморе у њиховом врту те импровизира јело од састојака који су тај час изваѓени из земље.

Презентер: Нигел Слатер
Извршни продуцент: Пете Лаwренце

Слики

Једноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом СлатеромЈедноставне вечере с Нигелом Слатером

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.