сезона: 2

епизода: 113

Содржина

Нивес се враќа из притвора и налази каос. Јаков је ожењен и разбаштињен, Анкица је преузела игру, а Сузана је схрвана и жели се ријешити Дуње што прије. Марија наговори Стипу да је позову као свједока обране, а да прије тога уклоне доказни материјал. Тко ќе украсти нож? Сара и Шимун све више сумњају у своју одлуку о вјенчању, Стипе се труди остати имун на Дуњино завоѓење, а у Сплит се враќа Ранкова мајка.

Слики

Ружа вјетроваРужа вјетроваAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj Odak

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.