poster

Моје слике, моји снови: Ксенија Урличиќ - тв водитељица и уредница

Moje slike, moji snovi (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 13

Содржина

Серију кратких форми у трајању од десет минута Моје слике, моји снови завршавамо фотографским причама телевизијске водитељице и уреднице Ксеније Урличиќ, која каже: "Сада, у треќој животној доби, догаѓа ми се да напокон спознајем колико је мало потребно за среќу. Немам ниједан веќи животни проблем. Живим лијепо, смирено, ништа ми не недостаје, имам дјецу, унуке и праунуке и сви су здрави. То је голема среќа!"
Аутор и водитељ: Војо Шиљак
Глазба: Љерка Кончар Гамулин
Производња: Први глас д.о.о. за ХРТ

Водител: Vojo Šiljak

Слики

Моје слике, моји снови: Ксенија Урличиќ - тв водитељица и уредницаМоје слике, моји снови: Ксенија Урличиќ - тв водитељица и уредницаМоје слике, моји снови: Ксенија Урличиќ - тв водитељица и уредницаМоје слике, моји снови: Ксенија Урличиќ - тв водитељица и уредницаМоје слике, моји снови: Ксенија Урличиќ - тв водитељица и уредницаМоје слике, моји снови: Ксенија Урличиќ - тв водитељица и уредницаМоје слике, моји снови: Ксенија Урличиќ - тв водитељица и уредница

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.