Содржина

Представљамо пулску групу Догма, која је у студеном 2012. објавила свој четврти студијски албум -'Еррор.Спам'. Претходни албуми су: 'Догма' (1998.), 'Макро' (2000.) и '3' (2009.). Група је досад имала више од 200 наступа у Хрватској, Словенији, БиХ, Србији...; снимили су 12 видеоспотова; синглови/хитови су им 'Љубавна', 'Фрагола', 'Парапапа'; пјесма 'Функy Стyле' била је службена пјесма Еуропског првенства у боксу (Еуробоxинг - Пула 2004.); пјесма 'Ногма' објављена је на ДВД-у с осталим пјесмама поводом Свјетског ногометног првенства (Јапан 2002.); а наступали су и као предгрупа познатим глазбеним именима (Јамес Броwн - Пула - Арена 2000., Јамираqуаи - Пула - Арена 2001. и 2004., Косхеен - Загреб 2003.).

Продуцент: Neven Domljan
Водител: Iva Šulentić, Ivan Vukušić
Уредник: Snježana Nožinić

Слики

Гаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: ДогмаГаража: Догма

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Стем 011

    image
  • Прело у нашем сокаку

    image
    Путујте са нама кроз Србију и упознајте културу, традицију и обичаје уз феноменалне водитеље.
  • Тоxиц Урбан

    image
    Музичка емисија на Тоxиц ТВ-у.
  • Старо вс. ново

    image
    Који су то пријашњи хитови владали сценом, а који данас, сазнајте у забавним глазбеним минутама емисије 'Старо вс. Ново'!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.