poster

ИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцији

ICTbusiness TV (2024)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 222

Содржина

Настављамо с нашим ТВ емисијама из Барцелоне с МWЦ 2024 и то прегледом занимљивих уреѓаја и рјешења која се базирају на 5Г технологији, умјетној интелигенцији, иновацијама. Управо о томе смо разговарали с главним извршним директором Самсунг Еуропа Бењамином Брауном.
Лаптоп са 17,3-инчним прозирним екраном и то базиран на Мицро ЛЕД технологији привукао је увјерљиво највише пажње меѓу свим пријеносницима и новитетима које је Леново приказао на сајму мобилних технологија МWЦ 2024. у Барцелони. Ово је само концепт, али показује што би нас могло чекати за коју годину, истиче за ИЦТбусинесс ТВ АГ Зхенг, Еxецутиве Дирецтор оф Смалл-анд-Медиум-сизед Бусинесс Сегмент, Интеллигент Девицес Гроуп, Леново.
Овогодишњи МWЦ је осим на монетизацију 5Г мрежа велики фокус поновно ставио на употребу умјетне интелигенције у телеком тврткама без обзира да ли је ријеч о управљању корисничким искуство, рјешењима за управљање мрежом или рјешењима која се користе у паметним мобилним уреѓајима. О томе што односи будуќност 5Г-а, рјешења и услуга разговарамо с Иваном Руњом из ХТ-а.
И за крај разговарамо о промјенама, смањењу трошкова, реорганизацији пословања с Рахул Кумар Вице Пресидент & Сениор Партнер, Глобал Индустрy Леадер - Телцо & Медиа Индустрy у ИБМ Цонсултинг. Користе се различити начини комуникације, различите технологије за аналитику великих података, а ту свакако треба споменути рјешења базирана на умјетној интелигенцији.

Слики

ИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцијиИЦТбусинесс ТВ: Уреѓаји доносе промјене базиране на 5Г и умјетној интелигенцији

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.