poster

Провјерено

Provjereno (2007)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Становници Вргинмоста на ногама, кажу творница за рециклирање пластике коју су недавно отворили кинески власници по цијеле ноќи бучи и топи пластику, смрад је неиздржив! Инспекција утврдила низ неправилности, наредила мјерење зрака, па чак и ДОРХ проводи истрагу због сумње у казнено дјело онечишќења околиша.
Културу очистити од антихрватских елемената, ревидирати уџбенике повијести, искључити програме за националне мањине из образовног сустава, стимулирати мајке да остану код куќе, дератифицирати Истанбулску конвенцију. Дио је то програма Домовинског покрета, странке која преговара за улазак у Владу. Стручњаци упозоравају - сегменти су дискриминаторни, угрожавају слободе и позивају на цензуру.
Који су разлози због којих млади данас постају редовнице, редовници, свеќеници? И колико су се мотиви одласка у самостане промијенили у посљедњих 50 година? Премда се на Цркву гледа под призмом откривених скандала, интерес за духовним звањима постоји. О својим одлукама, говоре они који су их и донијели, неријетко и уз неразумијевање најближих.

Слики

ПровјереноПровјерено

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Контекст

    image
    Дијалошка емисија Ал Јазеера Балканс: анализе, мишљења и дискусије о актуалним темама.
  • Стари занати

    image
    Стари занати чине културу Србије препознатљивом. Неговање старих заната доприноси одржању свих оних духовних вредности које нашу културу и наслеѓе чине...
  • Уметност у чаши

    image
    У жељи да прикажемо најлепше виноградарске, винарске и приче оних који производе јака алкохолна пиќа у нашој лепој Србије, обилазимо винарије и дестилерије. И...
  • Die Welt am Morgen

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.