Оценка на корисникот: 1/10

сезона: 2

епизода: 60 - забавна/ образовна емисија

Содржина

Јесте ли у задњих неколико година у нашим продаваоницама примијетили рибу чудноватог назива Пангасиоус? Код нас, а и у свијету, постала је популарна првенствено ради прихватљиве цијене. А оно што је занимљиво код те слатководне рибе јест да се она узгаја у базенима усред Вијетнама тек задњих 20 година. “Галилеова” новинарка зато се упутила у далеки Вијетнам како бисмо пратили пут те рибе од умјетног узгоја до наших еуропских кухиња.
У ова брза времена купаоница више није само мјесто за купање, веќ и простор у којем се можемо опуштати и одмарати. Зато смо се потрудили пронаќи неке од најновијих трендовских стварчица за купаоницу које би требале вријеме у њој учинити још угоднијим.
Веќина нас жели бар мало смршавјети, то је опќепозната чињеница. Због тога смо веќ десетљеќима бомбардирани разноразним дијетама и курама мршављења. Но јесте ли се икад запитали што се догаѓа с нашим тијелом када бисмо покушали супротно, тј удебљати се под сваку цијену? Галилеов репортер је одлучио направити експеримент. Пробао се удебљати 5 килограма за само један дан.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.