poster

Земља песама

Songland (2019)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 10

Содржина

Иза сваке одличне песме, налази се одличан текстописац, а у овом такмичењу, главну улогу има текстописац. „Земља песама“ неоткривеним текстописцима даје прилику да докажу да имају то што треба да би могли да направе следеќи хит на топ листама. Сваке седмице, надарени текстописци добијају животну прилику да представе и изведу своје оригиналне песме низу познатих продуцената и уметника у музичкој индустрији. Ове текстописце познати извоѓач бира да би радили с продуцентима који ќе њиховим песмама удахнути живот. Познати извоѓач бира једну песму која ќе бити снимљена и извоѓена широм света. У емисији учествују прави музички таленти попут Џонас Брадерса, Џон Леџенда, Вилајема и Келси Балерини, а то су само неки од њих. Ово иновативно такмичење покушава да покрене каријеру текстописца заувек га забележивши у музичкој историји.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Слагалица

    image
    ТВ Слагалица је квиз са најдужом традицијом на Балкану и једна од најгледанијих телевизијских емисија у Србији. Уз овај, најпопуларнији породични квиз,...
  • Бинго

    image
    Немојте пропустити пренос јавног извлачења игре на среќу Бинго који ќе бити емитован из студија Хаппy телевизије.
  • El cazador (2020)

    image
  • Храна и вино со Стајнови (2019)

    image
    У овој серији пратимо Јацка и Цхарлиеја Стеина, браќу с јединственом повезаношќу, на њиховом путовању кроз крајолик који одузима дах, Јужноафричким западним ртом.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.