poster

ИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовања

ICTbusiness TV (2024)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 217

Содржина

Процјене говоре како ќе гаминг индустрија до 2032. године вриједити више од 1,065 трилијуна долара, а ове године процјена се зауставила на 447,31 милијарду долара, а о томе и важности и гдје смо били и гдје идемо за ИЦТбусинесс ТВ говори легендарни Јохн Алфонсо Ромеро творац Доома.
О домаќој гаминг сцени, али и планови Пине Студиа за нашу ТВ емисију говори Борис Барбир који истиче како иза себе имају више од четрдесет лансираних игара, а посљедња у низу под именом Есцапе Симулатор успјела је постиќи импресивне резултате на свјетској сцени видеоигара. Осим што је привукла велик број позитивних рецензија од рецензената и играча, продана је у више милијуна примјерака.О едукацији из подручја гаминга говори Предраг Шука из Алгебре који појашњава како студиј мултимедијске продукције је, као и сви студијски програми које је Алгебра покренула, резултат дугогодишњег праќења промјена и потреба на тржишту те правовременог препознавања у која знања и вјештине треба додатно улагати кроз образовање како бисмо створили најбоље стручњаке за неке од послова будуќности.
И на крају ту је Давор Томичиќ суоснивач домаќег Цротеам који говори о игри Талос Принципле 2 је фирст-персон пуззле игра у којој као робот истражујете свијет гдје су људи изумрли, а на том путу ќете бити суочени с питањима о природи козмоса и сврси цивилизације.

Слики

ИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовањаИЦТбусинесс ТВ: Гаминг важан и у сегменту образовања

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.