сезона: 4

епизода: 8 - Can You Imagine

Содржина

Малколм зна да му је смрт неизбежна. Брине о породици и открива истину о исламској нацији до последњег дана. Након његове смрти, Мартин, свестан сопствене смртности, прекида ќутање о Вијетнамском рату. Језив дан у Мемфису шокира свет.

Слики

Геније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком ИксГеније: Мартин Лутер Кинг Јуниор и Малком Икс

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.