poster

Књазалиште: Дино Јелусиќ као старац

Knjazalište (2023)

шоу, Забава | хрватска
Режисер: Robert Knjaz

Оценка на корисникот: 1/10

сезона: 1

епизода: 6

Содржина

Млади глазбеник свјетскога гласа, Дино Јелусиќ, много је тога веќ прошао у животу. Зато смо га одвели у дом за старије особе да један дан проведе као умировљеник. Дино је испробао пелене и друге гадгете за старост. Хранила га је његоватељица, а на пет серија чучњева изазвао старац у завидној форми. Погледајте како старије особе машу главом као прави рокери. Откријте гаси ли се љубав у позним годинама те који је рецепт за сретну и дугу старост. Још једно Књазалиште, само на ХТВ-у!
И старост, к'о и младост, може бити радост.
Редатељ, сценарист и водитељ: Роберт Књаз

Сцеарист:
Продуцент: Ivana Rukavina
Водител: Robert Knjaz
Уредник: Jozo Barišić

Слики

Књазалиште: Дино Јелусиќ као старацКњазалиште: Дино Јелусиќ као старацКњазалиште: Дино Јелусиќ као старацКњазалиште: Дино Јелусиќ као старацКњазалиште: Дино Јелусиќ као старацКњазалиште: Дино Јелусиќ као старацКњазалиште: Дино Јелусиќ као старацКњазалиште: Дино Јелусиќ као старацКњазалиште: Дино Јелусиќ као старацКњазалиште: Дино Јелусиќ као старацКњазалиште: Дино Јелусиќ као старацКњазалиште: Дино Јелусиќ као старац

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.