poster

Вјера и нада

Vjera i nada (2023)

Забава | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 1/10

Содржина

Емисијом желимо потицати друге људе на живот с Богом. Сјеме Божје Ријечи присутно је у животу вјерника само је понекад потребно отворити очи како би се видјели плодови Ријечи. Уз представљање жупних заједница у њиховој вјерској, повијесној и културној баштини проналазимо суговорнике који су ангажирани вјерници спремни дати свједочанство властитог вјерничког опредјељења. Мноштво појединачних и групних сусрета окупљених око пасторалних жупних заједница преносимо у домове наших гледатеља као свједочанство и потицај на дубље живљење своје вјере. Осим представљања жупних заједница, у емисији с гостима проговарамо о библијским темама, благданима, свецима, ходочашќима, различитим жупним или бискупијским пројектима.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Видео стране

    image
  • Skrivena kamera

    image
  • Kosmix (2020)

    image
    Put on your seatbelts and get ready for a head-spinning journey in space! Robot Kit has always wanted to be a space traveller and now he wants to share his story...
  • Свијет брзине

    image
    Емисија посвеќена свим љубитељима брзине и адреналина! У емисији "Свијет брзине" сазнајте све новости из свијета ауто-мото спорта.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.