poster

Оток искушења

TEMPTATION ISLAND (2021)

Режисер: Glenn GT Taylor

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 1

Содржина

Је ли баш он/она права особа за мене, је ли наша веза оно право или бивањем у вези пропуштам нешто боље, питања су која си почну постављати многи парови у дугогодишњим везама. Меѓу њима су и Еван и Каци, Ницоле и Карл, Јавен и Схари те Јохн и Кадy, који су одлучили тестирати снагу своје везе у најтежим могуќим увјетима, на „Отоку искушења“ („Темптатион Исланд“). Реалитy схоw „Оток искушења“ одабрао је парове који имају одреѓене сумње у свој однос, раздвојио их на мјесец дана и смјестио на бајковити оток Мауи, на Хавајима. Наравно, то није све. Како би сви кандидати заиста добили одговоре на питања која их муче, за вријеме раздвојености бит ќе у врло угодном друштву - с другим људима.
Тијеком раздвојености, мушкарци и жене тих парова вријеме ќе проводити у двије раскошне виле, а друштво ќе им радити 24-еро атрактивних самаца, сви у потрази за романсом и својом бољом половицом. Љубавна веза сваког од ова четири пара наќи ќе се на ултимативном тесту повјерења јер ќе вријеме у мушкој и женској вили проќи у знаку упознавања нових људи жељних забаве и љубави, тулума, интензивног флертања, спојева и много, много искушења.
Наравно, уз много забаве, реалитy схоw „Оток искушења“ неким ќе кандидатима донијети и пуно суза и разочарања. Изолација, одвојеност од партнера и изазови који су пред њих стављени за многе ќе постати пријеломна точка у љубавној вези. Тијеком тих мјесец дана, парови немају никакву комуникацију с вањским свијетом, као ни са својим партнером, а једине информације које добивају су дружења уз кријес на којима домаќин реалитy схоwа Марк Л. Wалберг кандидатима показује монтиране видеоклипове њихових партнера у различитим активностима тијеком боравка у вили. С обзиром на то да ќе се у видеима моќи видјети врло занимљиве и интригантне сцене без икаквог контекста, код многих ќе повјерење бити пољуљано, у неким случајевима и до те мјере да ќе се с отока вратити као самци или с новом особом с којом желе остати и након што се камере угасе. Ипак, код неких ќе искуство боравка на „Отоку искушења“ само продубити однос с партнером, избрисати сумње и потврдити да је њихова љубав она права. Чија ќе веза положити тест, а чија ќе поклекнути пред искушењем, тек ќемо видјети.
Америчка верзија реалитy схоwа „Оток искушења“ настала је 2019. године по узору на дански реалитy „Блинд Вертроуw“, а осим Сједињених Америчких Држава, многе су земље направиле властите верзије овог контроверзног реалитy схоwа.

Слики

Оток искушењаFoto: RTL / 2018 USA Network Media, LLCFoto: RTL / 2018 USA Network Media, LLCFoto: RTL / 2018 USA Network Media, LLCFoto: RTL / 2018 USA Network Media, LLC

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.