poster

Priče o istraživačima

Il était une fois… les Explorateurs (1996)

Режисер: Albert Barillé

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 22

Содржина

1906. Роберт Пири је кренуо на Северни Пол. Амундсен је усред својих припрема да плови на север, одлучио да промени смер свог пута и крене на југ. Открива да му је циљ да стигне до Јужног Пола – након што његова експедиција проѓе преко Беринговог мореуза, западне Аљаске и Јужне Америке. 1911. Трка је у току. Амундсен се приближава Полу, али је добио конкуренцију – Енглеског истраживача Роберта Скота. Након велике борбе са вечитим ледом, трка је завршена у Амундсенову корист. Њега су вукли Хаскији, док је Скот користио поније и машинерију.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Care Bears: Welcome to Care-a-Lot (2012)

    image
    The Care Bears try to help kids and have fun in Care-a-Lot, but must contend with the antics of the mischievous Beastly and the young Beasties.
  • Биби и Тина (2004)

    image
    Биби и Тина су две причљиве, дружељубиве, паметне и драге тинејџерке, које су нераздвојне другарице и обема је страст јахање. Највише на свету воле да лутају...
  • What’s Your Job?

    image
    In this series ducktv playfully introduces various professions.
  • Hop-hop

    image
    Explain that the animals are exercising so they can be healthy. Play games with your kid that involve some physical activity every day! Exercise can help babies...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.