сезона: 2

епизода: 5

Содржина

Једанаест година након феноменалне прве серије Фрозен Планет се враќа на чудесно путовање кроз магичне ледене крајеве. Доносе га творци Плавог планета ИИ. Сјеверни и Јужни пол.
Снијегом огрнуте шуме и равнице на сјеверу. Најдаљи планински ланци. То су свјетови неслуќене разноликости и љепоте, наизглед неоскврнути људском присутношќу. Та су мјеста тако посебна због издвојености, далеко од буке људског бивања. То су и крајеви који буде страхопоштовање, чија нас моќ тјера да начас станемо, али су и крхки екосустави којима пријете климатске промјене. Тим подручјем владају најзагонетније животиње свијета. Вукови лове крупне бизоне на непрегледним сњежним равницама. Китови убојице посежу за лукавим тактикама док прогоне плијен. Ријетко виѓени сибирски тигрови тихо корацају кроз прхки бијели снијег. Серија је портрет наших ледених свјетова чији призор одузима дах, и то у вријеме кад њихова будуќност виси о нити.

Слики

Frozen Planet IIFrozen Planet II

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.