poster

Супер Гровер

Super Grover 2.0 (2010)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 13

Содржина

Гровер из серије "Улица Сезам" овдје се појављује у улози суперјунака, Супер Гровера. Он је заправо Гровер Кент (по узору на Цларка Кента), продавач квака у твртки Ацме, што је тек један у низу послова којима се бавио. Кружеќи над градом, Супер Гровер се служи својим супермоќима како би помогао другима. Но обично од њега нема велике користи па они на крају сами рјешавају своје проблеме.

Слики

Супер ГроверСупер ГроверСупер Гровер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Doodleboo (2015)

    image
    Доодлебоо са само неколико потеза оловком успије створити смијешне и симпатичне цртеже који оживе исте секунде након што су обојани!
  • Моќниот Мајк (2019)

    image
    Запознајте го Мајк, омилениот и софистициран мопс кој е вљубен во кучето на соседот. За жал, неговите планови да го освои срцето на Ајрис никогаш не успеваат...
  • Leo the Wildlife Ranger (2015)

    image
    Join Leo and friends as they go on exciting adventures around the world and explore exotic locations and learn fun facts about animals and nature!
  • Emmy & GooRoo (2017)

    image
    Emmy, our brave little hero, is a 5-year-old girl and the only human little girl in the whole Magic Forest. Emmy loves exploring the fantastical world she lives...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.