poster

Демијан Луис: шпијунски ратови

Spy Wars (2019)

Документарец | Обединетото Кралство
Режисер: Gareth Lewis, David O'Neill

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

Содржина

Најинтригантније шпијунске операције модерног времена. У овој новој емисији пуној акције и историјских чињеница, награѓивани глумац Демијан Луис откриќе неке од најузбудљивијих тајних мисија у модерној историји уз помоќ недавно скинутих тајних информација, угледних стручњака и обавештајаца који су присуствовали тим догаѓајима. Од најзлогласније размене шпијуна у новије време до лажне филмске продукције која је ослободила Американце током иранске талачке кризе 1979. године и детаљних профила највештијих и најсмртоноснијих двоструких агената на свету, ово је комбинација филмова о Џејмсу Бонду и сваког трилера Џона ле Кареа који сте икада прочитали... Само што су ови обрачуни, убиства и размене талаца били потпуно стварни.

Слики

Демијан Луис: шпијунски ратовиДемијан Луис: шпијунски ратовиДемијан Луис: шпијунски ратовиДемијан Луис: шпијунски ратовиДемијан Луис: шпијунски ратовиДемијан Луис: шпијунски ратовиДемијан Луис: шпијунски ратовиДемијан Луис: шпијунски ратови

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.