poster

Kokice

Kokice

Mагазин | хрватска
Режисер: Sanja Aničić

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 327

Содржина

Кокице ќе запловити Карибима четврти пут. Наравно, представљамо четврти наставак популарног пиратског серијала "Пирати с Кариба: Непознате плиме", с изврсним Јохннyјем Деппом у главној улози. Такоѓер ќемо се присјетити и незаборавног филмској јунака - гусара Црнобрадог. Затим одговарамо на питање што је то изворни сценариј, упознајемо вас с младом редатељицом Ханом Јушиќ, добитницом награде "Јелена Рајковиќ" на овогодишњим Данима хрватског филма те представљамо кратки играни филм "Поправилиште за родитеље" који је настао у продукцији Програма за дјецу и младе. На крају емисије погледајте инсерт из документарног филма "Чаробна ријека", младих филмаша из Хрватске Костајнице.

Сцеарист:
Автор: Sanja Aničić
Водител: Sandra Bosnar
Уредник: Zinka Kiseljak

Слики

KokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokice

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Klima Update (2021)

    image
  • À l'Affiche

    image
  • Нормалан живот (2008)

    image
    Контакт емисија која даје одговоре на многа питања и незнање о особама са инвалидитетом. Сва питања, одговоре и дилеме око различити болести како помоќи обољелима...
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.