епизода: 3

Содржина

Стеве Бацксхалл удружује снаге с роцк легендом и љубитељем животиња др. Брианом Маyем хранеќи спашене јежеве и шишмише тијеком њихова опоравка и уживају у сусрету с лисицом која је свратила жудеќи за добрим оброком.
Јулиан Нортон из организације Тхе Yорксхире Вет открива невјеројатан распон егзотичних животиња које успијевају преживјети управо у Британији.
Билл Оддие прати миграторног ловца над ловцима - величанственог штекавца - који покушава пријеќи 5000 километара дуг пут од шуме Киелдер до Гамбије.
Линдсеy Цхапман открива зашто је британска обала данас уточиште за невјеројатан број животиња из реда китова: дупина, китова и плискавица - и сусреќе се с Рупертом Киркwоодом, самотним кајакашем који се тридесет година зближава с природом британског подморја.
Откривамо како су се велики градитељи природе, даброви, изненада вратили на село након четиристо година избивања.
И у заклади за помоќ природи, Wилдлифе Аид Фоундатион, екипа у Сурреyју води борбу за спас шумске сове коју је ударио аутомобил.

Слики

Спас за дивље животињеСпас за дивље животињеСпас за дивље животиње

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.