poster

Packed to the Rafters: POSPREMANJE KOD KUĆE

PACKED TO THE RAFTERS 2. (2008)

Режисер: Pino Amenta, Lynn Hegarty

сезона: 2

епизода: 17 - POSPREMANJE KOD KUĆE

Содржина

Јулие разговара с Бонние о њезиним предвиѓањима. Бонние и даље види развод, али и проблеме с Давеом. Бен и Мелисса најаве да ќе се вјенчати за мјесец дана. Јулие искористи ту прилику да помири Натхана и Саммy, тако што их наговара да буду кум и дјеверуша. Али Бен и Мелисса желе скромно вјенчање.
Јулие се боји да је Цхриссy избјегава. Цхриссy каже да напушта посао и сели се у Qуеенсланд к дечку. Јулие сазна праву истину - Цхриссy је заљубљена у Давеа и због тога мора отиќи. Рацхел уходи Саммy на ручку с бившим дечком Оwеном. Саммy и Натхан сусреќу се на Рацхелиној добротворној приредби. Можда ипак има наде за њих двоје.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Yedi Numara (2000)

    image
    A couple with no kids, four city girls and three country boys, all under the same roof: arguing, fighting and sometimes understanding they are not that much...
  • Тинејџ вештица (2014)

    image
    When Emma and her single father move to a new town, she thinks all she'll have to deal with is making new friends - until she starts developing strange powers and...
  • Вицториоус (2010)

    image
    Вицториоус је ситцом о згодама и незгодама Тори Веге, дјевојке која пахаѓа елитну холивудску умјетничку средњу школу.
  • Ein Schloss am Wörthersee (1990)

    image
    A castle on the Wörthersee is a 34-part German-Austrian television series.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.