poster

Кухарица из Цастамара: The Truth

La cocinera de Castamar (2021)

Драма, Pоманса | Шпанија
Режисер: Norberto López Amado

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 9 - The Truth

Содржина

Амелиа се буди с боловима у трбуху. На њезиној спаваќици је крв, али брани да позову лијечника. Диего каже Цлари да у новинама пише да је њезин отац крив за убојство пуковника Qуинтанилле. Гѓа Мерцедес наговара Диега да настави с припремама за вјенчање с Амелијом. Војвода жели представити своју заручницу краљу, али Амелијина бол се погоршава и г. Еваристо закључи да би дјевојка могла изгубити дијете. Цлара одлази у собу и припрема јој јуху са шеријем. Диего захваљује Цлари на помоќи док покушава објаснити да брак с Амелијом никада није био у његовим плановима, а понајмање да добије дијете с њом. Цлара га тужно слуша. Њих двоје шуте о својим осјеќајима. А Цлара и даље покушава доказати очеву невиност. Проналази очево писмо у којему је обавјештава да је на дан пуковникове смрти помагао енглеском војнику којему је успио спасити ногу. Габриел је нестао, нитко не зна гдје је. Сол открива нешто важно Енриqуеу, а то има везе с покојном Албом.

Слики

Кухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из Цастамара

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.