poster

Кухарица из Цастамара: What Is Not to Be

La cocinera de Castamar (2021)

Драма, Pоманса | Шпанија
Режисер: Iñaki Peñafiel

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 8 - What Is Not to Be

Содржина

Диего тражи Цлару. Елqуиза му јавља да се дјевојка вратила у кухињу. Мајордом показује своме господару писмо у којем се најављује да ќе Армандо Белмонте, Цларин отац, бити погубљен за два дана. Цлара га оптужује да је он тај који је потписао ту смртну казну. Диего није знао да је то њезин отац, али ќе учинити све да замоли краља за његово помиловање. Пише краљу писмо. Меѓутим, краљ није вољан пристати на помиловање јер народ захтијева правду након смрти пуковника Qуинтанилле. Амелиа наговара гѓу Мерцедес да отпусти Цлару. Ако она остане у палачи, њезино вјенчање с Диегом је у опасности. Гѓа Мерцедес је умирује изјавом да је њезин син човјек који држи до дане ријечи. Амелиа почиње комплицирати Цларин живот прохтјевима и промјенама одлука у вези с јелима. Говори јој да се налази пред Диеговом будуќом женом и војвоткињом од Цастамара. На двору организирају фешту копуна у којој се помилује копун који побиједи у утрци до улаза у кухињу.

Слики

Кухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из Цастамара

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.