poster

Форензичари

Forenzičari


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 1

Содржина

Понекад је истина чуднија од фикције... “Форензичари” се враќају да поново истраже свет форензичке науке и решавања случајева злочина на Новом Зеланду. “Форензичари” воде гледаоце у авантуру мистерије, интриге и страха и свидеќе се свима који воле детективске приче, форензичку науку и емисије о полицајцима. Свака епизода се фокусира на један злочин који је решен кобинацијом промишљеног истраживања и форензичке науке. Ово је детаљно преношење приче на темељу чињеница и технологије. Наука је кључна ствар која откључава догаѓаје који се налазе у срцу ових случајева. Форензика објашњава где, ко, како и зашто које су повезани са случајевима који се одигравају на местима на којим живимо, радимо и играмо се. Ово су злочини дословно из нашег дворишта. Из удобности фотеље, гледаоци могу да буду сведоци на месту злочина и да склопе трагове који ќе водити до коначног одговора.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Achtung Kontrolle! Wir kümmern uns drum

    image
  • Згоде и незгоде приликом парења (2021)

    image
    Ово је прича о најфасцинантнијим, најсмјешнијим и најдраматичнијим настојањима животиња да наѓу партнера и оставе трајно наслијеѓе на свијету. Неке врсте морају...
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
  • Велики транспорти (2017)

    image
    These are the transports around the world, who's operation and success require pinpoint planning, since operations can only take place in certain time slots or...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.