сезона: 1

епизода: 100

Содржина

Овога четвртка на програму је стота емисија Пулса. У јубиларном издању наши репортери доносе сљедеќе репортаже:
Свако мало пукнута цијев, неодржавана инфраструктура, гужве на готово сваком кораку. Ишчекивање обнове након потреса, која никако да се захукта. Наташа Краљевиќ Колбас потражила је одговоре на питање је ли бели Загреб град постао запуштени град, у којем је све стресније живјети.
А Мартина Валиџиќ показат ќе нам како живе Хрвати у Токију. Открили су јој јесу ли се изгубили у пријеводу, како их је живот одвео у Земљу Излазеќег Сунца, осјеќају ли се ондје као дома и још много тога што ќе вам бити занимљиво чути.
Друштвена мрежа која тренутачно биљежи највеќи раст у свијету је ТикТок. Особито је популарна меѓу младима. Зашто тинејџери радо плове виртуалним свијетом ТикТока и када би требало бити доста, истражила је Петра Ковачевиќ.
Уредница пројекта: Маја Токиќ

Водител: Morana Kasapović
Уредник: Morana Kasapović

Слики

ПулсПулсПулсПулсПулсПулс

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Heute journal

    image
    A German news show on the public television broadcaster ZDF with the latest reports of the day. In contrast to the heute news at 7 p.m., the heute-journal deals...
  • TG2 - Dossier

    image
  • Météo TV5Monde

    image
  • Autoktonët

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.