сезона: 1

епизода: 5 - Rise of the Narco Army

Содржина

Воѓа нарко-картела користи милионе које је стекао тргујуќи дрогом да поткупи војнике и убеди их да дезертирају. Тако је настао картел Зета, најстрашнија организација у историји Мексика. Нова генерација кријумчара подиже рат картела у нове висине.

Слики

НарковојниНарковојниНарковојниНарковојниНарковојниНарковојниНарковојниНарковојниНарковојниНарковојниНарковојниНарковојниНарковојниНарковојниНарковојни

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Bad Sport (2021)

    image
    True crime and sports come together in this docuseries. Global controversies and scandals are explored through reports from those involved.
  • Заробени во странство (2007)

    image
    „Ќоркираних у иностранству“ прати западне путнике који се наѓу у борби за опстанак, заточени у неким од најсмртоноснијих региона света.
  • Истраге ваздухопловних несреќа (2003)

    image
    Авионске несреќе приказује ову и друге приче о невероватним опстанцима и срцепарајуќим катастрофама неких од најтрагичнијих инцидената у историји авијације.
  • Civilizations (2018)

    image
    Nine-part series telling the story of art from the dawn of human history to the present day, for the first time on a global scale. It is now nearly half a century...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.