poster

Алхемија Балкана - Словенија

Alhemija Balkana

Документарец | Босна и Херцеговина, Црна Гора, хрватска, Северна Македонија, Словенија, Србија

сезона: 1

епизода: 3

Содржина

Шта знамо о неким словенским брендовима? Први који је освојио свијет и траје до данас су Еланове скије. Бренд је и кристал из Рогашке, промијенио је пуно власника, али се продаје по цијелом свијету. Денис Авдиќ дошао је као дјечак из босанске Грачанице, био полицајац, а данас је водеќи словенски радио новинар, глумац у казалишту, има недјељни тв шоу и ресторан Дас ист Валтер. А Изет Радстодер је прича за себе, од лијечника до једног од највеќих свјетских дистрибутера банана.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion Junior

    image
    Discover the kids' fashion news for recent trends, tips and inspirations, explore the new collections, find out lots of stylish sophisticated looks from the...
  • Наша планета (2019)

    image
    Documentary series focusing on the breadth of the diversity of habitats around the world, from the remote Arctic wilderness and mysterious deep oceans to the vast...
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
  • Најсмртоносните невремиња во светот (2016)

    image
    How weather conditions affect different areas and people's lives around the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.