сезона: 1

епизода: 1 - Car Dušan, I deo

Содржина

Сви знамо за Душанов законик. Знамо да је био први српски цар, као и да је био владао највеќим царством у нашој историји... Али ко је био Душан док није постао “Силни”? Зашто никада није проглашен за свеца? Колико је његова “прва дама“ утицала на стварање српског царства и да ли би судбина Балкана и Европе била другачија да је Душан дуже живео? Цар Душан, биографска прича о најславнијем владару ових простора.

Слики

Српски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег векаСрпски јунаци средњег века

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мој пријатељ (2020)

    image
    Да ли познајемо све своје дигиталне пријатеље? Ако сте позната личност, поред пријатеља, ту су и фанови и пратиоци, увек ту да лајкују, прокоментаришу објаву… али...
  • Ловци на опал (2018)

    image
    The series follows crews of fearless opal miners on their mission to unearth a fortune in some of Australia's harshest and remote landscapes.
  • Подем на машините (2014)

    image
    "Успон машина" користи компјутерску графику да растави неке од најекстремнијих машина на свету и разоткрива невероватне инжењерске подухвате који чине њихову срж.
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.