Одувијек је човјека вукла жеља за истраживањем непознатог. Жеѓ за невиѓеним пејзажима далеких непознатих крајева довела нас је до неслуќених дубина свемира. А јесмо ли у потпуности истражили планет Земљу? Знамо ли што се све крије у дубоким морима или у поsемним шупљинама под нашим ногама?
Тончи Најев, сниматељ екипе "Дубина", с подводном камером у рукама, спушта се до 101. метра дубине Црвеног језера код Имотског. Која је права дубина Црвеног језера? Одакле вода долази и камо одлази? Ни сада се није дало точно утврдити. Истраживаче ќе и даље изазивати те непознанице, а што се дубље буду спуштали налазит ќе на све више непознатих пролаза које крију дубине Црвеног језера. А неки су пролази толико уски да кроз њих може проќи једино капљица воде.

Беше на каналите:

HTV3  HTV4  HTV1  

Препораки
  • Региоскоп

    image
    Документарни филмови.
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
  • Strip the City (2012)

    image
    Stripping major cities naked of their steel, concrete, buildings, roads, rivers and bedrock - layer by layer - to explore the secret technology and infrastructure...
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија тијеком које ќе гледатељи открити како заиста изгледа снимање највеќих холлywоодских хитова.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.