Содржина

У јулу 1937. године, Амелија Ерхарт нестала је са небеса и ушла у краљевство мита и мистерије. Веќина људи верује да јој је нестало горива и да се срушила у море. Али, један човек верује да јој је судбина била другачија и превео је 22 године покушавајуќи то да докаже.
Пратимо Рика Гилеспија и његов тим до Никумаророа, далеког острва у Тихом океану. Он верује да је Амелија тамо слетела, мучила се да преживи као бродоломник неко време, и коначно умрла. Он је много пута био на том острву, тражеќи доказе. Нашао је свашта, али ниједан прави доказ. Овог пута враќа се са гомилом алата високе технологије и амбициозним планом. Имају чак и инструменте за подводно снимање, да би истражили гребене око острва и нашли остатке Амелијиног авиона. На зељи, трагају за артефактима на којима можда има трагова њеног ДНК.
Шта је Рика Гилеспија натерало да посвети свој живот решавању једне од највеќих мистерија из области авијације? Због чега је толико сигуран да је у праву?
Након 22 године потраге, могао би бити на трагу решења једне велике мистерије и на корак од проналажења Амелије.

Слики

У потрази за Амелијом ЕрхартУ потрази за Амелијом Ерхарт

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Meat Me Halfway (2021)

    image
    The path to going plant-based has obvious upsides, but can also be isolating and difficult. Shouldn't there be some middle ground for people looking to make a...
  • Мрачните тајни на Луситанија (2012)

    image
    Нова експедиција залази дубље него икад раније у олупину потонулог брода да би потпуно разоткрила позадину век старог ратног злочина.
  • 1000 проценти јас: Растејќи во мешана заедница (2023)

    image
    Документарен филм за растењето како дете од мешана раса во Америка.
  • Вечната планета: Херои на океанот (2021)

    image
    Легендарната океанографка Силвија Ерл и група пионерски поморски научници ја раскажуваат приказната за неверојатната работа која ја преземаат низ целата планета...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.